Adviesgesprek en Offerte aanvragen

ADVIESGESPREK
Wij willen veel van jouw woning weten om jouw te kunnen adviseren over beste zonnepanelensysteem voor jouw woning. Samen maken we afspraken over een schouw van jouw woning door één van onze specialisten. Maar we kunnen ook samen een virtuele schouw maken met behulp van jouw smartphone. Natuurlijk hoe je niet het dak op. Daar hebben wij speciale software voor, maar wij willen wel graag inzicht hebben in jouw meterkast en weten wat de beste plaats is voor de omvormer (vertaalt zonne-energie in elektriciteit). Als wij deze informatie van jou weten kunnen wij een passende aanbieding maken en met elkaar bespreken. Verder op onze website kun je lezen hoe wij de installatie (link maken) voorbereiden en uitvoeren.

AANVRAGEN OFFERTE
Wij houden van snel en simpel. Naar aanleiding van het vrijblijvende adviesgesprek en de (online) schouw van jouw woning beschikken wij over de juiste en volledige informatie om een passende en scherpe offerte te kunnen maken.

Doordat wij na het adviesgesprek beter weten wat je wilt en verwacht kunnen wij direct in actie komen. Wij geven advies op basis van jouw verbruik en mogelijkheden van de panelen.

Wij streven ernaar om na de opdrachtbevestiging binnen 2 maanden de gekozen panelen, met onze eigen monteurs, op jouw dak te plaatsen. Je kunt dan direct beginnen met besparen! Snel en simpel!

Offerte

Stap 1 van 4

 • Gegevens

 • Naam • Contact • Adres • Verbruik

  Je huidige verbruik per jaar vindt je op de jaarafrekening van je energieleverancier.

 • kWh
 • kWh


 • Meterkast

  Het type aansluiting vindt je op je elektriciteitsmeter.

  1 fase: 220/230V

  3 fase: 3x220/230V of 380/400V

  Welke hoofdzekering je hebt, vindt je op je energierekening of vraag dit aan je netbeheerder.

Contact

Vraag gelijk een vrijblijvend offerte (knop)aan en wij zullen dan contact met je opnemen. Voor vragen en advies zijn wij per mail altijd bereikbaar. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur.