Duurzaamheid

De eerste stap is gezet

Je bent blij met jouw zonnepanelen. Vanaf nu kijk je elke dag even op jouw energiemeter; ‘die teller zien terug tikken, dat geeft gewoon een kick.’ Je vindt het steeds leuker om elk moment te kunnen zien wat je bespaart.

Uit ervaring weten wij dat je vanzelf steeds verder in jouw woning gaat onderzoeken waar je kunt besparen en of verduurzamen. De impact van de klimaatverandering wordt steeds voelbaarder. Wij stimuleren de stap naar een energiezuinige woning. Eigenlijk is dat best heel eenvoudig is. Hete en droge periodes afgewisseld met heftige regenbuien zijn de nieuwe norm. Met grote problemen als overstromingen en misoogsten tot gevolg. Door het meer en meer beperken van aardgas vóór groene energie beperken we de CO2-uitstoot en proberen we samen het tij te keren.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wij gunnen iedereen de weg naar besparen, verduurzamen én optimaal wooncomfort van de eigen woning. Onze adviseurs denken graag met je mee en doen onderzoek voor jou. In een vrijblijvend adviesgesprek hoor je welke oplossingen er zijn en ook kunnen passen bij jouw wensen. Wij geven je persoonlijk en onafhankelijk advies op basis van een huisbezoek. Je krijgt van ons een adviesrapport ter waarde van € 149,50 exclusief BTW. Als je ons advies toepast kun je meteen aan de slag. Want met het juiste advies kun jij ook slim besparen, hierbij nemen wij ook in os advies mee welke subsidiemogelijkheden bestaan.

Vragenformulier

Via het vragenformulier kun je je aanmelden voor advies op maat. Hoe verder?

  • we bellen je binnen 2 werkdagen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
  • tijdens dit gesprek analyseren we jouw woning virtueel. We gaan voor je aan de slag en kijken welke energiebesparende oplossingen bij jouw situatie passen.
  • je ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvend aanbod op maat.

Zorgeloos verduurzamen

Dit doen we door de stappen naar verduurzaming van jouw woning eenvoudig, financieel aantrekkelijk en begrijpelijk te maken. We praten samen over jouw mogelijkheden en behoeftes en vullen dat aan met betrouwbare berekeningen en adviezen. Deze adviezen gaan over de mogelijkheden die jouw woning en persoonlijke situatie bieden. Als het plan compleet is en volledig past bij wat je voor ogen hebt, gaan we over tot de uitvoering van de werkzaamheden. We maken duidelijke afspraken over wat we komen doen en welke impact dat heeft op jouw situatie. Jouw woning verbruikt na onze aanpak niet alleen minder energie, maar wordt ook meteen gezonder en comfortabeler om in te wonen. We gaan pas weg als alles werkt en geregeld is. Tijdens en na afronding van de werkzaamheden staan we tot je dienst om vragen te beantwoorden en wanneer nodig problemen op te lossen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde partners van M&R-zonnepanelen.

Innovaties in verduurzamen

Vaak wordt gesteld dat voor een gasloze en energieneutrale woning een breed pakket aan maatregelen nodig is. Van het isoleren van je woning en de overgang op een ander verwarmingssysteem tot het aanbrengen van zonnepanelen. Hiermee kun je volledig zelfvoorzienend in de energiebehoefte zijn.

Dat brede pakket aan maatregelen bestaat veelal uit veel dure investeringen waarvan niet altijd het rendement vaststaat! Denk aan een warmtepomp, isolatie, mechanische verwarming met warmteterugwinning, dubbel HR++ glas, etc.
Veelal bedragen deze investeringen enkele tienduizenden euro’s. Dit budget heeft niet iedereen beschikbaar. Het kan ook anders, goedkoper en effectiever door belangrijke innovaties én creativiteit. Het advies van M&R-zonnepanelen dankzij nieuwe technieken en innovaties is pragmatisch en prikkelt jou: ‘heb je er wel eens over nagedacht’:

  • Dat een airco kan ook verwarmen
  • Dat je een heetwaterkraan ook op andere manieren kunt benutten in jouw huis
  • Dat je naast jouw zonnepanelen ook een zonneboiler kunt plaatsen
  • dat gasverwarming binnen jouw woning naar 0,00 kan worden gebracht, zonder comfortverlies

M&R biedt jou een integraal pakket van mogelijke innovaties in verduurzamen voor jouw woning aan. Veelal tegen overzienbare kosten.
Via het vragenformulier kun je je aanmelden voor advies op maat

Onze partners in verduurzamen