Installatie, montage en veiligheid

de installatiedag

Zodra wij de offerte van onze BackOffice getekend van jou hebben ontvangen, begint ons echte werk:

  1. onze werkvoorbereiders gaan de installatie perfect voorbereiden; want wij houden niet verrassingen. Zodra wij bevestiging krijgen dat alle benodigde materialen beschikbaar zijn wordt de installatie doorgegeven aan de planning voor de datum van jouw installatiedag (via e-mail volgt bevestiging)..
  2. twee dakspecialisten en één elektricien installeren het systeem in 1 werkdag. Soms komt het voor dat wij partners inzetten, waarmee wij al jaren samenwerken.
  3. onze specialisten starten het systeem en geven je uitleg over de app. Je kunt gelijk de installatie aanmelden aan bij jouw netbeheerder. Niets staat de succesvolle opbrengst van jouw zonnepanelen meer installatie in de weg.
  4. jij maakt, optioneel, 5 jaar lang gebruik van het M&R-Service- en Onderhoudsplan.
  5. het start met een plan:

het systeem opstarten

  1. zodra de zonnepanelen en de omvormer door de elektricien zijn aangesloten in de meterkast wordt jouw systeem opgestart en begin je gelijk met besparen!
  2. de gebruikers app wordt geïnstalleerd, zodat je direct na de installatie jouw opbrengsten van de zonnepanelen kunt monitoren

M&R-serviceplan

  1. ook na de installatie staat M&R-installatie voor jou klaar. Heb je vragen bel of mail ons. Wij hebben geen wachtmenu’s, maar je krijgt direct persoonlijke ondersteuning. Jouw klanttevredenheid staat bij ons centraal. Voor, tijdens en na een installatie.