Wie zijn wij

M&R Zonnepanelen zorgt voor een opgewekt en duurzame start van jouw eigen zonneopbrengst. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en montage van complete zonne-installaties op maat voor jouw woning of bedrijf.

Door onze ruime kennis en ervaring adviseren wij jou over de beste zonnepanelenkeuze. Wij weten als geen ander waar je op moet letten bij de aanschaf van een zonnepanelen installatie.

Onze eigen gespecialiseerde monteurs van M&R Installatie komen de zonnepanelen bij jou installeren, professioneel, snel en effectief én wanneer het jou het beste uit komt. Je hebt direct inzicht in je energieopbrengst. Ook na de installatie staan we voor je klaar voor service en onderhoud, maar ook door bijvoorbeeld de btw-teruggave te regelen.

Wij zijn een maatschappelijk betrokken bedrijf. Daarom zijn wij ook een SBB-stagebedrijf voor o.a. elektriciens en zonnepanelenmonteurs. Daarnaast ondersteunen wij ook het leer-/werkbedrijf CWR om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om hun talenten in te zetten voor een nieuwe loopbaan.

33191

panelen

2.819

klanten

108

steden